Kahve falında elini sabunlamak

Kahve falında elini sabunlamak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini sabunlamak gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Kahve falında elini sabunlamak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında el sabunlamak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında elleri sabunlamak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eli sabunlamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ellerini sabunlamak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt sabunlamak yüksek makamlara geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını sabunlamak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını sabunlamak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top