Kahve falında birinin sırtını sabunlamak

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak yeni bir ilişki yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında sırt sabunlamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, aradaki buzları eriteceğine inanılır.

Kahve falında sırtını sabunlamak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları sabunlamak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında el sabunlamak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç sabunlamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunlamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü sabunlamak işlerin günden güne kötüleşeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top