Kahve falında civciv beslediğini görmek

Kahve falında civciv beslediğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kazancını katbekat arttıracağına, dertleri biteceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında civciv beslediğini gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında civciv beslediğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde civciv beslemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında civciv toplamak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında civciv yemek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında civciv kesmek ticaretin açılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk civciv görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz civcivler görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kutuda civciv görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top