Kahve falında civciv toplamak

Kahve falında civciv toplamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv toplamak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında civciv toplamak kar sağlayacağı işlere gireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe civciv görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek civcivi görmek asosyal bir insan haline geleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında civciv tutmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtlayan civciv görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli civciv görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla civciv görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top