Kahve falında civciv yemek

Kahve falında civciv yemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv yemek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Kahve falında civciv yemek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında canlı civciv yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, içinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı civciv görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında civcivin üstüne basmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivleriyle tavuk görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı civciv görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top