Kahve falında civciv kesmek

Kahve falında civciv kesmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, koltuğunun yükseleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında civciv kesmek gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Kahve falında civciv kesmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli civcivler görmek umutlarının yarım kalmayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında civcivleri korumak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı civciv görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top