Kahve falında kutuda civciv görmek

Kahve falında kutuda civciv görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutuda civciv gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Kahve falında kutuda civciv görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutu kola görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Kahve falında kutusu görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dilek kutusu görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kutu görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kutuda salça görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutuda çay görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top