Kahve falında beyaz civcivler görmek

Kahve falında beyaz civcivler görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, ruhani önderlik yapacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz civcivler gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavuk ve civciv görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz civciv görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz civcivler görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz civciv görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet eder.

Kahve falında civcivin kafasını koparmak geçim sıkıntısının olmayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv satmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top