Kahve falında birinin sırtını öpmek

Kahve falında birinin sırtını öpmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında birinin sırtını öpmek yeni kapılar açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından öpmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sırtından öpmek beklediği haberin gelmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sırttan öpmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını öpmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı öpmek işlerin daha kötüye gideceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının yandığını görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top