Kahve falında sırtını öpmek

Kahve falında sırtını öpmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında birinin sırtını öpmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını öpmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sırtı öpmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında sırtından öpmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini sırtından öpmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında sırttan öpmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top