Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında sırttan öpmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını öpmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birini sırtından öpmek kırılan kalbin onarılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı öpmek anne baba dualarının alınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtını öpmek hatalı yollara gireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından öpmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sırtından sarılmak zahmetli bir işin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top