Kahve falında sırtı öpmek

Kahve falında sırtı öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, helal lokmalar yiyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı öpmek gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtını öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırttan öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından öpmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı öpmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını öpmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birini sırtından öpmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt temizlemek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top