Kahve falında birini sırtından öpmek

Kahve falında birini sırtından öpmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini sırtından öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında sırtı öpmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtını öpmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından öpmek doğruluktan ayrılmayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında sırttan öpmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sırtından öpmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sırt sabunlamak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top