Kahve falında sırtından öpmek

Kahve falında sırtından öpmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gelirinin çoğalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından öpmek gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında birinin sırtını öpmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında sırtı öpmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye rivayet eder.

Kahve falında birini sırtından öpmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını öpmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından öpmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sırttan öpmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sırtını öpmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak maddi olarak zayıflayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top