Kahve falında yüz sabunlamak

Kahve falında yüz sabunlamak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz sabunlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında yüz sabunlamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü sabunlamak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü sabunlamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında saçını sabunlamak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında elini sabunlamak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında birini sabunlamak ona emek vereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunlamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli sabunlamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top