Kahve falında yeşillikli dağ görmek

Kahve falında yeşillikli dağ görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, borçlarının biteceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikli dağ gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir dağ görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik ve dağ görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dağ yeşillik görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak yeni bir yola gireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top