Kahve falında yemekte tırnak görmek

Kahve falında yemekte tırnak görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yemekte tırnak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayak tırnağı yemek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağını yemek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemekte tırnak görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını yemek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, rakipleri mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak etini yemek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak yemek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını yemek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top