Kahve falında tırnak etini yemek

Kahve falında tırnak etini yemek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak etini yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tırnak etini yemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak eti koparmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak eti kesmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağın etten ayrıldığını görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir sıkıntıya girmeye delalettir.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte tırnak görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek toplumda yükseleceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi tırnağını yemek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top