Kahve falında tırnağını yemek

Kahve falında tırnağını yemek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işlerinin duracağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağını yemek gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında tırnağını yemek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi tırnağını yemek hayatının afiyette geçeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak etini yemek problemlerinin biteceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekte tırnak görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak yemek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top