Kahve falında kendi tırnağını yemek

Kahve falında kendi tırnağını yemek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü sözler duylacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Kahve falında kendi tırnağını yemek gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında yemekte tırnak görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, iyi anlaşacağına yorulur.

Kahve falında kendi tırnağını yemek mutsuz ve moralsiz olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarını yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak yemek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top