Kahve falında tırnak yemek

Kahve falında tırnak yemek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak yemek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Kahve falında tırnakları yemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak etini yemek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnağını yemek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağını yemek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağı yemek ziraat ve harmandan fayda görmeye, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını yemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top