Kahve falında tırnaklarını yemek

Kahve falında tırnaklarını yemek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hanesine güneş doğacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını yemek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında kendi tırnağını yemek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak yemek sırtındaki yükten kurtulacağına, zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tırnaklarını yemek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları yemek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte tırnak görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağı yemek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak etini yemek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top