Kahve falında tırnakları yemek

Kahve falında tırnakları yemek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, rahatlığa erileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları yemek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında ayak tırnağı yemek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi tırnağını yemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağını yemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak yemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yemekte tırnak görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnakları yemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak etini yemek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top