Kahve falında ölüyü dövmek

Kahve falında ölüyü dövmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü dövmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü dövmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüyü dövmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini dövmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini dövmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top