Kahve falında bir ölüyü dövmek

Kahve falında bir ölüyü dövmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü dövmek gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Kahve falında bir ölüyü dövmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü dövmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini dövmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dövmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında damadı dövmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında eltisini dövmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top