Kahve falında annesini dövmek

Kahve falında annesini dövmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, dinini yaşayacağına, hüsrana uğratacağına, yeni bir ev alınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini dövmek gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş annesini dövmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında anne baba dövmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kızını dövmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baba anneyi dövmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top