Kahve falında ölü birini dövmek

Kahve falında ölü birini dövmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bundan hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini dövmek gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü dövmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü dövmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini dövmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü dövmek sevinçli haberler geleceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında bir insan dövmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top