Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazanç ve kar getireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün dövdüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek iyi halini yitireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü dövmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini dövmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bir ölüyü dövmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dövmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalettir.

Kahve falında elle dövmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demirle birini dövmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga etmek ve dövmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top