Kahve falında ölü dövmek

Kahve falında ölü dövmek ruhunun dinleneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dövmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında bir ölüyü dövmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü dövmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dövmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini dövmek elde bulunan imkânların artacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün dövdüğünü görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında domuzu dövmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini dövmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top