Kahve falında kavga etmek ve dövmek

Kahve falında kavga etmek ve dövmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bunun şans olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek ve dövmek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kavga dövmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek birini dövmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kavga etmek ve dövmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında birini dövmek kavga etmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek dövmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evladını dövmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında bebeğini dövmek ne yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top