Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek para kazanmasına da vesile olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, malların çoğalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sermaye kaybedeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, mevkie edineceğine inanılır.

Kahve falında kadın dövmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hak yoluna döneceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını dövdüğünü görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kadını dövdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadını dövmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadın dövmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın dövmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top