Kahve falında lösemi hastası görmek

Kahve falında lösemi hastası görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında lösemi hastası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında lösemi hastası görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Kahve falında lösemili görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lösemi bebek görmek işlerin toparlanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lösemili birini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, her anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını lösemi görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biri hasta görmek kötü gününü de paylaşacağına, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalidesini hasta görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top