Kahve falında ölmüş biri hasta görmek

Kahve falında ölmüş biri hasta görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hedeflerini tutturacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri hasta gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya gitmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir hastayı görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hastanede hasta bakmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top