Kahve falında lösemili birini görmek

Kahve falında lösemili birini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Kahve falında lösemili birini gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında lösemili görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında lösemili birini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lösemi bebek görmek iyileşme göstereceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını lösemi görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında lösemi hastası görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top