Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Kahve falında lösemili birini görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını lösemi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında lösemi hastası görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lösemili görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lösemi bebek görmek geri planda kalacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top