Kahve falında lösemi bebek görmek

Kahve falında lösemi bebek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lösemi bebek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında lösemi bebek görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek kendisi paralayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını lösemi görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında lösemili birini görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında lösemi hastası görmek iyi huylar edineceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında lösemili görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında öksüz bebek görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına bebek görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top