Kahve falında lösemili görmek

Kahve falında lösemili görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet eder.

Kahve falında lösemili gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında lösemili birini görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında lösemi hastası görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin lösemi olduğunu görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lösemili görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını lösemi görmek kendisine olan güveninin artacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında lösemi bebek görmek sorunların yakında son bulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top