Kahve falında hayvan pisli görmek

Kahve falında hayvan pisli görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan pisli gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında hayvan pisli görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan pisli görmek daha fazla gelire kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında suyu pisletmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerinin pislendiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı pis görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek kendisine gelemeyeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top