Kahve falında futbol antrenörü görmek

Kahve falında futbol antrenörü görmek oldukça uzun bir yolculuğa, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında futbol antrenörü gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında futbol antrenörü görmek sağlığını geri kazanacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antrenör olduğunu görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında antrenör olmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret eder.

Kahve falında antrenörünü görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sözünde duracağına alamet eder.

Kahve falında antrenör görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol topu oynamak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında eski futbolcu görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top