Kahve falında antrenör olmak

Kahve falında antrenör olmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antrenör olmak gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında antrenörünü görmek iyi haberler alınacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antrenör görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında futbol antrenörü görmek yeni bir ortama girileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında antrenör olmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında antrenör olduğunu görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top