Kahve falında antrenörünü görmek

Kahve falında antrenörünü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret eder.

Kahve falında antrenörünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında futbol antrenörü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında antrenör olmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında antrenör olduğunu görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında antrenörünü görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antrenör görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top