Kahve falında eski futbolcu görmek

Kahve falında eski futbolcu görmek başarıya giden yolların açılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ondan faydalanacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski futbolcu gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında eski bir futbolcu görmek rahat bir hayatı olacağına, bolluk içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski futbolcu görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin futbolcuyu görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında futbol maçı seyretmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayanları görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında futbol seyretmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında futbolcu forması giymek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında futbol antrenörü görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hedeflere ulaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top