Kahve falında antrenör olduğunu görmek

Kahve falında antrenör olduğunu görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, canla başla çalışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında antrenör olduğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında antrenör görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, verimli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antrenör olmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antrenör olduğunu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol antrenörü görmek sorunların tamamen biteceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında antrenörünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top