Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına, sevinçli haberlere, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın sevgiliyi görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak geçim sıkıntısı çekeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin konuşmadığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top