Kahve falında konuşmayan sevgili görmek

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, onlardan medet umacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında konuşmayan sevgili gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak içine kapanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmadığını görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işarettir.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin konuşmadığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top