Kahve falında konuşmadığın sevgiliyi görmek

Kahve falında konuşmadığın sevgiliyi görmek ün sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulur.

Kahve falında konuşmadığın sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında sevgilisiyle konuştuğunu görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığın sevgiliyi görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işaret eder.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top