Kahve falında sevgiliyle konuşmamak

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin konuşmadığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak başarıların artacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle konuşmadığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top