Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak zorlukları atlatacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle konuştuğunu görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle konuşmamak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin konuşmadığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle konuşmamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top