Kahve falında eli yara olmak

Kahve falında eli yara olmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, zaferler kazanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli yara olmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında ellerini yara görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet eder.

Kahve falında elinin içinde yara görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına yorulur.

Kahve falında el üstünde yara görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında elleri yara görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında elin içinde yara görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hayırlı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde yara görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, düşman malından yemeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top