Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerini büyüteceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, koyu muhabbette kalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ellerin yara olduğunu görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ellerinde yara görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde yara görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde yara görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işarettir.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek çok yorulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top